Billig hundemat i Jørpeland

Ser du etter hundemat i Rogaland? Nærmere bestemt hundefor i Jørpeland? – Da har du kommet til rett sted.

hund spiser hundemat i JørpelandVi jobber med å få på plass en liste over butikker som selger hundemat i Strand, og nærmere bestemt Jørpeland. Har du innspill så skriv dem under. Vi ønsker å ha en liste over valpefor. hundefor med mer i Rogaland.

Litt om hundefor: Kjæledyr er ikke et nytt fenomen, men hundefor og annen dyremat er ganske nytt. Sett i en historisk sammenheng. er absolutt. Nå kan du kjøpe billig hundemat i Jørpeland. Her kommer en liste over steder og utvalg.

Annonse

Faktisk eksisterte ikke to hundre år siden kjæledyrmat. Hester fikk bare gress, havre, korn, epler og alt annet som var billig å få tak i i store mengder. Hunder og katter bodde hovedsakelig på utklipp av kjøtt og korn som deres eiere kunne spare for dem. Det var bare på midten av 1800-tallet da den amerikanske James Spratt bodde i London og så hundene spiste kastet kjeks i et verft om at ideen om å lage mat spesielt for kjæledyr ble vurdert.

Spratt opprettet benformede kjeks fra en blanding av hvete, grønnsaker, rødbeter og biffblod som han markedsførte som hundemat. De var en umiddelbar suksess. I 1890 hadde han begynt å produsere sin hundemat i store mengder i Amerika, og kalte selskapet Spratts Patent Limited. Noen år senere ble et merke av hundemat, kalt Ken L Ration, opprettet og solgt i Amerika, like etter første verdenskrig, det var faktisk hestekjøtt. Den amerikanske regjeringen hadde sett det som ikke bare en billig, men til og med en lønnsom måte å avhende med døde hester.

Frem til dette tidspunktet var den eneste kjæledyrsmaten som var tilgjengelig, markedsført hos hundeeiere. Men på 1930-tallet skjønte selskapet Gaines Food Co at nesten like mange mennesker holdt katter som hunder, og så introduserte de den første noensinne kattematen. Samtidig introduserte de også tørr kjøttmalt hundemat, som var lengre varig. Ved slutten av andre verdenskrig hadde salget av kjæledyrmat i Amerika nådd 200 millioner dollar, så med et populært produkt er det et rart at ingen tenkte på det før.

På 50-tallet ble Spratts en del av General Mills, og i det neste tiåret ble det kjøpt av Spillers, et hundematfirma basert i Storbritannia. Til og med i dag spiller Spillers benformede kjeks som ligner Spratts originale. Bedrifter som Quaker Oats og General Foods så dyrefôr som en måte å tjene på fortjeneste ingredienser som de ellers måtte ha avhørt, så flere pet food selskaper sprang opp. Mange av disse selskapene betalte veterinærer for å godkjenne de som anbefalte å mate sine kjæledyr, alt annet enn denne kjæledyrmat, for å tjene så mye som mulig.

I dag innser veterinærer og dyreeiere nå viktigheten av et fullt og balansert kosthold som krever mer enn tørr kjæledyrfôr alene som gir. Mange av de myke, fuktige kjæledyrsmediene som selges i dag, er gode og gir nesten alle næringsstoffene som kjæledyret ditt trenger, men noen ganger er det også anbefalt å sikre at de ikke går glipp av noen viktige vitaminer eller mineraler. Over 5 millioner kilo kjæledyrsmad produseres nå hver dag, for vanlige kjæledyr som hunder og katter, men også for små dyr og hester, som nå holdes mer som kjæledyr enn for manuell arbeid.

Ønsker du å få for til hund levert på døren hjemme i , så er det jo lett å bestille billig hundemat på nett – fra nær sagt hvilken som helst nettbutikk. Da kommer maten hjem til deg, og du kan nyte livet på sofaen – eller på tur med din firbeinte venn.

De siste årene har vi sett en ny forståelse for fordelene med naturlig og økologisk mat for oss mennesker, men nå mateksperter og begynner å innse at dette har fordeler over standard mat til våre kjæledyr også. Normalt kjæledyrfôr er svært bearbeidet, og for tiden er ingredienser for kjæledyrsmat fortsatt tillatt fra dyr som er døde, døende, syke eller funksjonshemmede, og gjenstander som ikke er tillatt for konsum, som kuhjerner, er fortsatt tillatt i visse kjæledyrsmat. Det er derfor lurt å alltid sjekke etiketten for å finne ut om tinnet ditt med naturlig kattemat er laget av ferske kjøttstykker, eller om den er laget av grunnben og avl. Det er imidlertid mange merker som har låses på dette økende ønske om å mate kjæledyrene våre sunn og sunn mat, og det er nå mulig å kjøpe hund, katt og annen dyremat som er laget av førsteklasses kutt av kjøtt og grønnsaker.

Les disse sidene også:

 • Billig hundemat i Kolvereid
 • Billig hundemat i Holmestrand
 • Billig hundemat i Mosjøen
 • Billig hundemat i Horten
 • Billig hundemat i Sandefjord
 • Billig hundemat i Svolvær
 • Billig hundemat i Bryne
 • Billig hundemat i Sandnessjøen
 • Billig hundemat i Vinstra
 • Billig hundemat i Åndalsnes
 • En alternativ tilnærming til valg av hundefor:

  Video: Hundfor i Jørpeland

  I løpet av årene har det også vært en fantastisk utvikling i utvalget av hesteforsyninger som er tilgjengelige, for eksempel hovpleieprodukter som ikke var rundt hundre år siden, og i små kjæledyr forsyninger også som dedikert mat til hamstere og marsvin. Du kan til og med kjøpe spesiell melk for kattunger da det er diskusjon om hvorvidt det er sunt for dem å drikke melk fra kyr. Det er også nå mulig å kjøpe kjæledyrmat på nettet som gir alle tilgang til et stort utvalg og valg av kjæledyrmat og lar deg søke etter de beste merkene til de beste prisene.

  Få levert hundemat der du bor

  Zoo Produkter skriver om noen av butikkene som selger billig hundefor, også i Jørpeland, Strand. Ser du etter hundemat som du kan kjøpe i Rogaland, så vil vi her få opp en god liste etterhvert. Sørg for at du tar en titt hva som kommer, med bredt utvalg av kjæledyrutstyr i alle konkurransedyktige priser.


  Været i Jørpeland:

  The location could not be found.
  Ingen kommentarer